OFFICIAL LOWARA DISTRIBUTOR

ОДБЕРЕТЕ

ПРОИЗВОДИ

Дома > Производи > Повеќе-степени Пумпи

КАТЕГОРИЈА

HM/S/Z серија

Моно-блок Пумпи

Хоринзонтални повеќе степени центрифугални пумпи

Повеќе-степени Пумпи

Пумпи со модерен дизајн, тивки и со висок степен на искористеност. Достапни во HM верзија за домашна употреба и во HMS верзија за индустриска употреба ( направени од AISI 316 челик). HMZ верзија компатибилна за критични усисни користењеа.

Греење, климатизација
и топла вода

Пумпи за одвод и
канализација

Спецификации:

Проток: до 7,20 m3 / h

Висина: до 60 m

Напојување: монофазни и трифазни со 50 и 60 Hz

Моќност: од 0,30 kW до 0,90 kW

Максимален работен притисок: 8,0 бар

Работна температурата: од -10,0 C до 110,0 C

Потопни (бунарски) пумпи

Хидростаници

Пумпи со фреквентна регулација (Хидровар)

Командни табли за
контрола на пумпи

Мембрански Садови Zilmet

Додатни Материјали


ТЕЛ/ФАКС:

+389 2 2774 071

HM/S/Z

Каталог

Погледни
Каталог

Превземи
Каталог

E-MAIL:

tehnoservis.tt@gmail.com

е-SV серија

Вертикални повеќестепени центрифугални пумпи

Високо доверливи и технолошки усовршени повеќенаменски пумпи способни за задоволување на потребите на широк спектар на корисници. Достапни во повеќе изведби, со моделите 1-3-5-10-15-22-33-46-66-92-125 m3/h номинален проток. Сите 1-3-5-10-15-22-125SV >= 0.75kW се опремени со IE2 мотори.

 

Спецификации:

Проток: до 160 m3 / h

Висина: до 330 m

Напојување: монофазни и трифазни со 50 и 60 Hz

Моќност: од 0,37 kW до 55,00 kW

Максимален работен притисок: 40,0 бар

Работна температурата: од -30,0 C до 120,0 C

 

е-SV

Каталог

 

SV(до 92mp/h)

Каталог

 

 

SVI серија

Потопни вертикални електрични пумпи

Потопни вертикални електрични пумпи

Спецификации:

Проток: до 120 m3 / h

Висина: до 240 m

Напојување: монофазни и трифазни со 50 Hz

Моќност: од 0,37 kW до 30,00 kW

Максимален работен притисок: 25,0 бар

Работна температурата: од -10,0C до 90,0 C

SVI

Каталог

TDB-TDV серија

Вертикални повеќестепени електрични пумпи

Високодоверливи електрични пумпи дизајнирани да ги задоволат барањата на широк спектар на корисници, во многу различни верзии кои нудат голем избор на карактеристики на конструкција и материјали, и проток од 22, 35, 58, 78, 120, 170, 220 и 280 m3 / h. Во зависност од моделот достапните верзии се целосно произведени од лиено железо или челик, или лиено железо со бронзена перка, со PN10/16, PN25/40 or PN63 прирабници.

Спецификации:

Проток: до 340 m3 / h

Висина: до 500 m

Напојување: трифазни со 50 Hz

Моќност: од 2,20 kW до 355,00 kW

Максимален работен притисок: 63,0 бар

Работна температурата: од -10,0 C до 140,0 C

TDB-TDV

Каталог