OFFICIAL LOWARA DISTRIBUTOR

ОДБЕРЕТЕ

ПРОИЗВОДИ

Дома > Производи > Потопни (бунарски) пумпи

КАТЕГОРИЈА

SCUBA серија

Моно-блок Пумпи

Моноблок потопна пумпа

Повеќе-степени Пумпи

Моноблок потопна пумпа.

Греење, климатизација
и топла вода

Пумпи за одвод и
канализација

Спецификации:

Проток: до 7,50 m3 / h

Висина: до 80 m

Напојување: монофазни и трифазни со 50 Hz и 60 Hz

Моќност: од 0,55 kW до 1,10 kW

Работна температурата: до 40,0 C

Максимална длабочинина на потопување: 20 m

Слободен проток: до 2,5 mm

Потопни (бунарски) пумпи

Хидростаници

Пумпи со фреквентна регулација (Хидровар)

Командни табли за
контрола на пумпи

Мембрански Садови Zilmet

Додатни Материјали


ТЕЛ/ФАКС:

+389 2 2774 071

SCUBA

Каталог

Погледни
Каталог

Превземи
Каталог

E-MAIL:

tehnoservis.tt@gmail.com

GS серија

4" Потопни пумпи

4" Потопни пумпи.

Спецификации:

Проток: до 21 m3 / h

Висина: до 340 m

Напојување: монофазни и трифазни со 50 Hz и 60 Hz

Моќност: од 0,25 kW до 7,50 kW

Работна температурата: до 35,0 C

Максимална длабочинина на потопување: 300 m

GS

Каталог

Погледни
Каталог

Превземи
Каталог

4OS-L/4-6-8-10-12

Потопни мотори

Изборот на материјали обезбедува оптимални работни перформанси, супериорен квалитет, издржливост и се лесни за инсталација.

Спецификации:

Напојување: монофазни и трифазни 50 и 60 Hz

Моќност: од 0,25 kW до 300,00 kW

Работна температурата: до 35,0 C

Максимална длабочинина на потопување: 350 m

 

4OS

Каталог

 

L6W

Каталог

 

Погледни
КаталогПогледни
Каталог

Превземи
КаталогПревземи
Каталог

Z6-ZN6 серија

6" Потопни пумпи

6" Потопни пумпи

Спецификации:

Проток: до 78 m3 / h

Висина: до 700 m

Напојување: трифазни со 50 Hz

Моќност: од 0,55 kW до 55,00 kW

Максимален работен притисок: 70 бара

Работна температурата: до 60,0 C

Максимална длабочинина на потопување: 350 m

Z6-ZN6

Каталог

Z8 серија

8" Потопни пумпи во AISI 304 инокс

8" Потопни пумпи во AISI 304 инокс

Спецификации:

Проток: до 180 m3 / h

Висина: до 550 m

Напојување: трифазни со 50 Hz и 60 Hz

Моќност: од 5,50 kW до 150,00 kW

Максимален работен притисок: 55 бара

Работна температурата: до 30,0 C

Максимална длабочинина на потопување: 350 m

Z8

Каталог

Z10-Z12 серија

10" и 12" потопни длабински пумпи

10" и 12" потопни длабински пумпи

Спецификации:

Проток: до 520 m3 / h

Висина: до 545 m

Напојување: трифазни со 50 Hz

Моќност: од 4,00 kW до 350,00 kW

Работна температурата: до 60,0 C

Максимална длабочинина на потопување: 350 m

Z10-Z12

Каталог