OFFICIAL LOWARA DISTRIBUTOR

ОДБЕРЕТЕ

ПРОИЗВОДИ

Дома > Производи > Греење, климатизација и топла вода

КАТЕГОРИЈА

TLC-FLC-ECOCIRC серија

Моно-блок Пумпи

Единечни и дупли циркулатори со воден ротор, достапни со фиксна и променлива брзина.

Повеќе-степени Пумпи

Единечни и дупли циркулатори со воден ротор, достапни со фиксна и променлива брзина.

Греење, климатизација
и топла вода

Пумпи за одвод и
канализација

Спецификации:

Проток: до 150m3 / h

Висина: до 15 m

Напојување: монофазни и трифазни со 50 Hz

Моќност: од 0,01 kW до 2,74 kW

Максимален работен притисок: 10,0 бар

Работна температурата: од -25,0 C до 110,0 C

Потопни (бунарски) пумпи

Хидростаници

Пумпи со фреквентна регулација (Хидровар)

Командни табли за
контрола на пумпи

Мембрански Садови Zilmet

Додатни Материјали


ТЕЛ/ФАКС:

+389 2 2774 071

TLC-FLC

ECOCIRC

Каталог

Погледни
Каталог

Превземи
Каталог

E-MAIL:

tehnoservis.tt@gmail.com

FC-FCT серија

Линиски пумпи изработени од биено железо, единечни и дуплекс верзии

Линиски центрифугални пумпи со пумпно тело од биено железо, и AISI 316L челична перка целосно произведена со користење на ласерска технологија. Се користат за третман на топла и ладна делумно агресивна вода. Следните модели се достапни:

FCE-FCTE: Затворен комбинација со специјален додаток на осовината на моторот.

FCS-FCTS: Со флексибилна спојка и стандардизиран мотор.

Спецификации:

Проток: до 330 m3 / h

Висина: до 89 m

Напојување: монофазни и трифазни со 50 Hz и 60 Hz

Моќност: од 0,25 kW до 22,00 kW

Максимален работен притисок: 16,0 бар

Работна температурата: од -20,0 C до 140,0 C

FC-FCT

Каталог